Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Крушарски бесен, въпреки победата: Ще има скастряне!

Крушарски бесен, въпреки победата: Ще има скастряне!

Novsport

Босът наЛокомотив (Пловдив)Христо Крушарски не изневери на стила си и отново се изказа по любопитен начин. По-рано днес “черно-белите” надвихаЦарско селос 3:2.

Президентът обаче не е доволен от представянето на отбора, защото в един момент той водеше убедително с 3:0, а после свали нивото и допусна два гола.“

Гонзо ми обяснява, че не може срещу неравностойни отбори да играеш по един и същ начин, както и срещу другите - започна Крушарски. - Според мен ти си длъжен да даваш всичко от себе си и дори да вкараш 10 гола, ако трябва. За мен трябва да играеш по един начин от началото до края.

Направо не мога да се побера в кожата си. Казвам им на момчетата, че в България няма конкуренция. Има единЛудогорец, аЛевскии ЦСКА се борят да направят нещо и дано да го направят.

Но после в Европа играем Ганкиното, отборите ни там не правят нищо.На вас този двубой днес хареса ли ви?! На мен - не! Ще има скастряне на футболистите. Всичко се нарежда само когато има ред. Левски и ЦСКА ни бият само по парите, но с играта си ние показваме, че сме по-добре от тях.За съжаление, с нашата база не се случва нищо - нито тази година, нито следващата ще се случи. Аз може и да изпрегна и да ме няма, не знам.", завърши той.Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село