Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Крушарски прати Чаво и шеф за играчи в Аржентина

Крушарски прати Чаво и шеф за играчи в Аржентина

Novsport

Собственикът на Локомотив Пловдив е изпратил в Аржентина своя съветник Чавдар Цветков и изпълнителният директор на клуба Венко Рахталиев.

Целта на пътуването е договарянето на футболисти от Южна Америка, научи PlovdivDerby.com. Както е известно, Христо Крушарски установи през последните години много силни връзки с клубове в Аржентина, където той развива бизнеса си с ракети против градушки.

Цветков и Рахталиев ще гледат няколко мача от втора дивизия на южноамериканската страна, които са били предварително набелязани. Цветков вече ходи преди време в Аржентина с Крушарски.

Сега обаче бизнесменът ще е на друга дестинация по свои дела. Заради тях собственикът на Локомотив Пловдив ще пропусне сблъсъка с Лудогорец. Той ще се върне в понеделник, за когато е предвидил среща с Георги Илиев.

Крушарски ще направи последен опит да убеди ветерана да остане, като му предложи треньорски пост в школата.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село