Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Крушарски: Ще има шамари и ще се разберем с играчите

Крушарски: Ще има шамари и ще се разберем с играчите

Novsport

Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира в типичния си стил издънката срещу последния Витоша (Бистрица) на „Лаута“ – 1:1.

„В сряда ще има шамари и ще се разберем. Тогава ще имаме разговор. Те са глобени през цялото време. Ако не си вземат това, което сме се разбрали, ще гледат през крив макарон. При нас всичко се знае – кой за какво седи на стола“, сподели бизнесменът, който в неделя вечер се прибра от Бразилия.

Относно отпуснатите от държавата 12 милиона лева и строителните дейности, той каза:

„Всичко е въпрос на чакане. Никой явно не е разбрал, че парите не се дават на Локо и Ботев, а на общината за изграждане на базите. И общината като изгради базите, може да ги даде и на Спартак Търнава. Прави се нещо хубаво, нека го изчакаме да се направи, да имаме търпение, да видим как ще стане. Аз ще даря проекта на общината. Той е почти готов. Какво да го правя иначе? Да си го нося на Говедарци. Колкото ми струва проектът, толкова. За мен е удоволствие да видя това бижу! Затова ние трябва да бъдем благодарни и търпеливи“, коментира Крушарски пред „Тема Спорт“.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село