Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Левски няма да задържи национал

Левски няма да задържи национал

Novsport

Юношеският национал Александър Макрис няма да остане в Левски и ще потърси ново предизвикателство. Той бе един от основните футболисти на Димитър Телкийски в селекцията на U19, на "сините", но в крайна сметка футболистът е останал без предложен професионален контракт от ръководството на клуба.

Това е малко странно, тъй като самият играч попадаше в сметките на Ангел Стойков за националния отбор до 19 години и е със статут на национал. Макрис играе като десен бек и е роден през 2001 година. Той не крие, че вече има запитвания към него, но тепърва ще решава какво да прави с бъдещето си.

"Няколко отбора вече са се свързали с мен. Има и тимове от Трета лига, има и такива от Втора. Осъзнавам, че ми предстои важна крачка, за да мога да навляза в мъжкия футбол. Ще се стремя да играя на професионално ниво през новия сезон и съм много нахъсан. Надявам се нещата да ми се получат. Интерес има, конкретни оферти все още - не, но всичко с времето си", признава талантът.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село