Левски се активизира на трансферния пазар, "сините" взимат двама бразилци

Левски се активизира на трансферния пазар,

Topsport.bg

12-02-2024, 08:10

Трансферът на Уелтън развърза ръцете на "сините" за още нови попълнения. Според източници на "Мач Телеграф" става въпрос за двама бразилци. Както е известно, от "Герена" отдавна са набелязали халф от страната на Неймар, но се смяташе, че нещата трудно ще се получат. От дълго време пък Левски търси и десен бек, а в момента ще има нужда и от още едно крило. В интервюто си след лагера в Турция Наско Сираков сам призна, че му се иска да бъдат привлечени поне 6 нови попълнения. До този момент "сините" имат 3 - Фабио Лима, Карлос Охене и Хоакин Фернандес.

"Левски търсят крило, десен бек и нападател. Предложил съм им футболисти. Чакам отговор. Те не търсят само бразилци. Имат в полезрението си и аржентинци. Засега другите български отбори са леко в патова ситуация. Не искат играчи. Аз обаче работя с доста отбори и първенства. С мои колеги агенти търсим партньорство както между нас, така и най-доброто за даден футболист", коментира мениджърът Джери Перейра пред BgDerby.com. Именно той спомогна на "сините" да привлекат Уелтън и Рикардиньо, които донесоха толкова много пари в клубната каса през тази зима.

Иначе пред седмицата стана ясно, че Левски се е пробвал за двама свои юноши - Ангел Бастунов и Атанас Кабов. Хебър им иска за Бустунов поне 100 000 евро, а Кабов е наказан да тренира отделно заради опит да си тръгне без пари.

Източник: Topsport.bg

Последни новини