Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Локомотив (Пловдив) продължава с ремонта на трибуна "Бесика"

Локомотив (Пловдив)  продължава с ремонта на трибуна

Topsport.bg

Локомотив (Пловдид) продължава с ремонта на трибуна "Бесика". Така нареченият "подложен" бетон бе положен през уикенда, а до късния следобед вчера работници на фирмата изпълнител - "Рудин" подготвяха арматура за следващия пласт, който ще се постави днес.

"До старта на първенството в efbet-лигата трибуна "Бесика" ще бъде изградена до кота нула и ще се продължи с надземното изграждане. Трибуната ще бъде обезопасена и отделена от терена, за да не влияе на провеждането на срещите". Това коментира кметът на район "Южен" Костадин Язов, който следи от страна на Община Пловдив строително-монтажните дейности на стадиона.

В същото време продължава работата на проектантите по подготовката на заданието за трибуната за гости, която ще бъде изградена в южна част на стадион "Локомотив".

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948