Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Любослав Пенев: Бачкане - това е рецептата

Любослав Пенев: Бачкане - това е рецептата

Novsport

Наставникът на Царско село Любослав Пенев призна, че решенията на реферите са повлияли на крайния резултат срещу ЦСКА 1948. Пенев смята, че те трябва да остават незабелязани, но в днешния мач това не е така.

Специалистът също така отново зачекна темата с родния футбол, смятайки, че „фактори” влияят той да се развива добре.„Като игра – нашият отбор игра добре и на ниво. Имаше пропуски, а през втората част бяхме по-уверени и логично изравнихме”, започна Любо Пенев.

„Не само дузпата е дискусионна, а много ситуации. Според мен не бяха правилно отсъдени положения, така че тези въпроси трябва да са към други хора – онези тримата, които трябва да минават максимално незабелязани в мача. Те си правят каквото искат. И това оказа влияние на крайния резултат. Доволен съм от отбора и има неща, които ще се коригират. Ще направим изводите, но лошото е, че години наред има фактори, които влияят на българския футбол. Там е причината за състоянието на българския футбол. Ще видим какъв е пътят в скоро време”, коментира Пенев.

„Искам да вкарваме голове и да подобрим това. Може би ни е грешна формулата – бачкане и така, това е рецептата. Няма да ви кажа дали търсим нови хора”, завърши Любо Пенев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948