Любо Пенев: Взимаме мерки, не очаквам загубата да се отрази

Любо Пенев: Взимаме мерки, не очаквам загубата да се отрази

Topsport.bg

18-09-2023, 19:57

Наставникът на Хебър Любослав Пенев говори след загубата от Пирин с 1:2. Специалистът заяви, че е спокоен, въпреки поражението.

"Изиграхме добър мач, имахме контрол. Ако не вкарваме голове, няма как да печелим точки. Пирин направи точно това. Това е единствената причина. На нас ни трябват добри игри, голове, влагане в мачовете до последно. Допуснахме лесни грешки, но ще го анализираме.

Няма значение срещу кой отбор играем. Ние не подценяваме никого. Ние искаме победи и трябва да играем правилно и добре. Въпреки че го направихме днес, не успяхме да вкараме. Създадохме положения, не малко, съжаляваме за загубата, но това е част от играта.

Имаме различни играчи, които могат да вкарват. Показахме го в миналите мачове. С оглед на начина, по който играхме, не заслужавахме да загубим, но аз съм спокоен.

В никакъв случай не очаквам загубата да се отрази. Както можеше да победим, така се случи, че загубихме с 1:2. Взимаме мерки, ще се поучим от грешките. Имаше такива, които не е редно да допускаме.

Ние ще продължим да се е готвим както досега. Това че играем навън или като домакин, нас не ни притеснява. Ще влезем в следващия мач с увереност и самочувствие", каза още Любо Пенев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини