Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Макенджиев: До момента се поизложихме

Макенджиев: До момента се поизложихме

Novsport

Вратарят на Дунав, Благой Макенджиев, спечели приза за Играч на мача, но остана разочарован от нулевото равенство, което тимът му записа срещу отбора на Ботев Враца.

"Не направихме достатъчно в атака. Горе-долу в защита се справихме с Ботев Враца, който има нелоши футболисти с добри индивидуални качества. Не успяхме да се възползваме от добри контраатаки, късмет също не ни достигна", заяви Макенджиев.

"Да се надяваме, че оттук нататък ще продължим с добри игри, защото досега се поизложихме. На всяка цена трябва да вземем минимум 4 точки, защото те са малко засега и е проблем."

"Опитваме се да играем мач за мач. Ако надскочим себе си, може и да откраднем нещо от този мач. Ако ние имаме късмет, пък те нямат, може и да се случат нещата. Не са непобедими, Етър открадна точка от тях със себераздаване и добра дисциплина, така че има начин", завърши стражът.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село