Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Милко Георгиев: Убеден съм, че Ганчев няма да се оттегли от ЦСКА

Милко Георгиев: Убеден съм, че Ганчев няма да се оттегли от ЦСКА

Novsport

Бившият директор Милко Георгиев даде интервю, в което говори за случващото се в ЦСКА. Той заяви, че според него Гриша Ганчев няма да се оттегли от управлението на „червените“.

"Вечното дерби още веднъж даде отговор на въпроса какво е ЦСКА. ЦСКА е отбор, който много рядко ще рита падналия. Левски са в такова състояние, че дали ще им вкараш 10 гола, това по никакъв начин няма да повиши моето самосъзнание като цесекар", каза Георгиев пред Топспорт, а на въпрос: "Ще бъде ли успешен сезонът на ЦСКА, ако бъде спечелена Купата на България?", той отговори:

"Аз съм възпитаван с една-единствена цел пред ЦСКА - първото място. Купата е утешителна награда. Не може да замести радостта от шампионската титла. Никога не е била самоцел за ЦСКА. Да, би било хубаво да я спечелим. Това ще е още един трофей в богатия на отличия музей. Но не е нещо, което може да компенсира титлата", заяви Милко Георгиев и допълни:

"Убеден съм, че Гриша Ганчев няма да се оттегли от ЦСКА. Него трудно някой може да го пречупи!"

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948