Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Мишо Вълчев: Нека не критикуваме играчите на Левски - те толкова си могат

Мишо Вълчев: Нека не критикуваме играчите на Левски - те толкова си могат

Novsport

Легендата на Левски Михаил Вълчев коментира централните нападатели в отбора.

Той стори това пред “Мач Телеграф”, като се изказа и още за селекцията на “Герена”.

"Много са нападателите в момента. Съвсем скоро, според мен, няма да са толкова. Просто финансовите проблеми на Левски продължават да не са решени. Клубът не може да си позволи да плаща на петима играчи за един пост. Вероятно Робърта ще бъде продаден, а ако не - Илия Димитров ще го преотстъпят. При условие, че играят в схема с двама нападатели, както беше срещу Монтана, може би е добре да имаме 4 опции. Но 5 са много."

"Що се отнася до това кой ще играе, според мен единият със сигурност ще е Робърта. Божинов като го гледам все ще си влиза за по няколко минути... Колкото до Билал Бари - не съм го наблюдавал и нямам впечатления от играта му. Ще го следим и ще видим. Дано да не стане като много преди него, които са добри, но като дойдат в Левски не се представят силно. За мен по-добрият вариант е с един чист нападател, човек зад него и две крила. При 4-4-2 двамата нападатели често си пречат и няма достатъчно пространства. За мен, ако са двама, единият да е изтеглен по-назад. Предполагам, че с по-силните противници ще играем с един. Макар че за по-силни трудно може да се говори. В България почти всички са на едно ниво. Иначе това, което видях срещу Монтана, не ми хареса много. Не смятам обаче, че трябва много да критикуваме тези играчи. Те толкова могат", каза Вълчев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948