Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Николай Илиев: Левски има проблеми във всички линии

Николай Илиев: Левски има проблеми във всички линии

Novsport

Бившият футболист и ръководител в Левски Николай Илиев коментира представянето на отбора след подновяването на първенството. Той сподели, че на "Герена" отново има хора, които нямат качества за футбол на високо ниво.

"Няма да казвам имена, за да няма спекулации. Един от футболистите, които очевидно се виждаше, че е трагедия и няма място в Левски, Хубчев го спомена (б.р. -вероятно има предвид Йоанис Каргас). Но има и други, които не заслужават да са в отбора. Този мач във Варна беше изключително важен да се спечели, въпреки проблемите в състава. Левски трябва да има равностойни футболисти и да не се делят на резерви и титуляри.


Мачът с Черно море можеше да се загуби съвсем спокойно. Справедливо бе, че в края, колкото и неприятно да ми бе като левскар, че моряците изравниха. Черно море игра по-добре от Левски през по-голямата част.

Левски има проблеми във всяка една линия. Разградчани виждаме, че допускат непредизвикани грешки, а в същото време Левски не може да се възползва от това нещо. За мен, а и за хората, които разбират от футбол, в момента Левски няма ниво и качествени футболисти. Разбира се, с малки изключения.


Лозев е интересен футболист. Мисля, че горе-долу се справи. На моменти се справяше, но в други отстъпваше. Сега е в Левски. Нормално е на моменти да бъде притеснен. Мисля, че има бъдеще в отбора. Дано се наложи и в националния отбор", заяви Илиев пред "Тема спорт".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село