Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Нов в ЦСКА: Заради Стоичков и Бербатов съм тук

Нов в ЦСКА: Заради Стоичков и Бербатов съм тук

Novsport

Едно от последните нови попълнения на ЦСКА Вив Соломон-Отабор разкри каква е причината да избере да дойде в България. Той е бил повлиян от разказите на клубното ръководство за историята на клуба и големите имена, играли в него, като Димитър Бербатов и Христо Стоичков.

"Една от причините да дойда тук е, че слушах много за Бербатов и Стоичков, които са играли тук в миналото. Но важно за мен беше и да играя редовно. Когато пристигнах, отборът играеше в Европа и това беше привлекателно за мен."

"Иска ми се да играя всяка седмица, да мога да се развивам постоянно и да имам шанса да показвам качествата си в първодивизионен клуб. Това са другите причини да избера София. Вярвам в себе си", заяви Вив Соломон-Отабор.

Въпреки тези негови желания и амбиции, той все още трудно може да се пребори за титулярно място при "червените", но явно не се е отказал да го преследва.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село