Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Левски (София)Локомотив (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Орела: Футболистите ми направиха глупост

Орела: Футболистите ми направиха глупост

Topsport.bg

Футболистите и треньорите на мъжкия отбор на Добруджа, преди днешната си тренировка на стадион "Дружба", с много настроение, участваха във фотосесия за календар за 2022 г.

Настроението в отбора е приповдигнато след спечелената точка срещу лидера Миньор в Перник в предния кръг. Играчите са получили премията си за равенството веднага след мача в съблекалнята от Йордан Йорданов - член на Управителния съвет на клуба, съобщи за медийна група "Добруджа" старши-треньорът Атанас Атанасов.

"За мен беше глупост решението на футболистите да не тренират миналия понеделник, заради забавяне на част от заплатата им. В такава битка никога треньори и футболисти не са излизали победители. Закъснение от 15-20 дни не е правилно, но трябва да има толерантност и от двете страни. Най-важното нещо е ФК Добруджа, а не аз или футболистите. Ако го няма клубът, нито аз ще съм тук, нито футболистите. Те трябва да осъзнаят това и да защитават интересите на клуба", коментира Атанас Атанасов.

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Локомотив
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Пирин
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948