Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Павел Върба ще има онлайн пресконференция в сряда

Павел Върба ще има онлайн пресконференция в сряда

Novsport

Треньорът на Лудогорец - Павел Върба, ще даде пресконференция в сряда в 13,00 ч. Брифингът ще се проведе изцяло онлайн, като за целта трябва да се използва платформата Google Meet.

"В 12,40 ч. ще очакваме всички колеги да се присъединят към онлайн стаята на ПФК Лудогорец, която може да бъде открита на следния адрес:https://meet.google.com/ouy-zzwd-dkf"

"Молим всички, които ще вземат участие в пресконференцията след присъединяването си, да изключат своя микрофон, докато не им бъде дадена думата от ПР-ът на клуба. Междувременно други въпроси, които не са към треньора на клуба могат да бъдат задавани чрез чат модула на платформата през цялото време", пишат "орлите" в официалния си сайт.

Старши треньорът Павел Върба и преводачът му Стефан Николов ще се включат в 13,00 ч. пряко от залата за пресконференции на стадион "Хювефарма Арена".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село