Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Пената: Бройката чуж­денци в ЦСКА е много голяма, а преценката за тях е грешна

Пената: Бройката чуж­денци в ЦСКА е много голяма, а преценката за тях е грешна

Novsport

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев навърши 75 г. вчера и по този повод говори за предаването "Арена Спорт" по БНТ. Той коментира селекционната политика на армейците в последните години. "Текучеството в ЦСКА е много голямо. Бройката чужденци също е много голяма, а преценката за тях е грешна. А когато взимаш чужденци, трябва да е правилна, да знаеш какво искаш. Лошо е, че забравихме нашите деца и юноши", каза Пената.

"На някои отбори им се иска ЦСКА и Левски да нямат претенциите за челните места. Обаче ние без ЦСКА и Левски няма да можем да сглобим и десет процента от националния отбор", допълни Пената.

"Има време ЦСКА да стане шампион, феновете ще остареят, ще дойдат млади, ще изчакат, ще стане. ЦСКА е ставал много пъти първи и пак ще става", каза още Пенев.

"Рождените си дни не съм ги броил. Те хората ме подсещат още от юни, още тогава искат почерпка и така продължават да искат до септември. Пожелавам да сме здрави и да не ходим с наведени глави по улиците", допълни Пената.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948