Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Пенчев: Опитваме се да се измъкнем от лошата ситуация

Пенчев: Опитваме се да се измъкнем от лошата ситуация

Novsport

Наставникът наБотев (Пловдив)Петър Пенчевбе разочарован от загубата на тима му с 0:3 отЦСКА. Специалистът се надява, че скоро тимът ще излиезе от тежката ситуация, в която се намира.

"Имахме идея да скъсяваме дистанцията в предната третина и можеше да поведем, което щеше да ни даде самочувствие. После обаче ЦСКА поведе с първия си удар реално. После те доминираха, а след това и с контузията на Тошко Неделев нямахме много опции да променим изхода на събитията."

"Не знам какво е състоянието на Тодор, беше с лед на контузеното място. Ние имаме много проблеми от всякакво естество и не сме обръщали много внимание на информацията за финансирането. Правим всичко възможно да излезем от ситуацията", каза Пенчев.Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948