Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Петричев: В момента сме в преходен период

Петричев: В момента сме в преходен период

Novsport

Изпълнителният директор на Лудогорец говори след победата на разградчани с 3:0 над ЦСКА 1948 на стадион "Васил Левски".

“Важна победа за нас предвид последните събития и спадналото настроение. Днес бе важно да победим. Бяхме наясно, че се изправяме срещу един отбор във възход и е със сериозни амбиции. Блгадорая на момчетата за този мач и за резултата", заяви Петричев.

"Лудогорец се намира в един преходен период. Не познавам отбор в света, който да прави такава промяна и да няма сътресение. Интегрираме много нови момчета. За мен е съвсем нормално. Някои от нещата, които се случват, сме ги очаквали. Проблемите си ги знаем и ще работим за тяхното отстраняване. Призовавам всички хора, които обичат Лудогорец да проявят търпение. Знам колко е трудно да се преминава през смяна на поколенията. Скоро Лудогорец ще бъде същият, какъвто беше", добави още той.

"Към всеки футболист трябва да се подхожда индивидуално и след като даден футболист е привлечен, той заслиужава това. Ние не вземаме случайно играчи. Някои се интегрират по-лесно, други по-трудно. Виждате ситуация и с коронавируса е необичайна. Не сме провели и кой знае колко стабилна подготовка. Необходимо е време. Продължавам да бъда оптимисти, знам какви са проблемите и как да ги решим", каза изпълнителният директор на Лудогорец."Лош старт в Лига Европа. Мисията изглежда трудно възможна, но е в нашето ДНК да се борим до последно. Тези мачове ще ни помогнат да завършим по-бързо този процес на преход и ще изиграят положителна роля. В определени моменти загатваме за доста сериозен потенциал, трябва ни постоянство", добави още той.

"Генчев се почувства зле здравословно и предвид ситуация ние си спазихме протокола. Той не пътува с отбора, предстои да видим дали става дума за коронавирус или нещо друго. Тези две седмици са важни за нас и той има неща, които иска да постигне в тренировки”, заяви Петричев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948