Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Левски (София)Локомотив (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Петър Димитров напуска Левски след спор с Иво Ивков?

Петър Димитров напуска Левски след спор с Иво Ивков?

Topsport.bg

Един от най-популярните привърженици на Левски - Петър Димитров по всяка вероятност ще напусне клуба.

Той е подал оставката си, а причината за това негово решение е било спор с изпълнителния директор Иво Ивков, твърди "Тема спорт".

Димитров изпълняваше функцията за връзка на клуба с феновете и наскоро дори проведе виртуална среша с част от тях, на която се обсъждаха различни теми, свързани със сините, както и за създаването на Сдружението на запалянковците, което в един момент да се превърне в собственик на Левски.

Наскоро известният привърженик излезе с революционен план за развитието на клуба. В него се засягат четири основни посоки - футболен клуб. Запалянковци, ДЮШ, Ветерани.

На сбирката, която се проведе преди дни, присъстваха представители на Националния клуб на привържениците на Левски, "София Запад", "Ултрас Левски", Тръст "Синя България" и останалите фракции от столицата. Онлайн пък се включиха фен клубовете от страната. Димитров е запознал всички с програмата.

Сега не е ясно дали ще бъде назначен нов човек, който да е връзката с феновете, или може да се заложи на Даниел Боримиров, който има отлична комуникация с привържениците.

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Локомотив
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Пирин
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948