Петър Колев: Безобразно съдийство

Петър Колев: Безобразно съдийство

Topsport.bg

25-05-2023, 19:59

Старши треньорът на Спортист (Своге) - Петър Колев, не скри разочарованието си след поражението с 0:1 от Янтра в мач от Втора лига.

"Няколко са факторите да загубим днес. Първият го казахте - огромно напрежение в играчите. Огромен технически брак през първото полувреме. През второто полувреме подобрихме това по някакъв начин. Бяхме отбора, който има идея как да атакува, но в завършващата фаза отново много брак. Да не говоря за центриранията, защото там бяхме безобразни.

Когато в средата на сезона се постави цел от ръководството влизане в Първа лига, естествено е в този млад отбор да има напрежение. Нямаме опитни хора, които да изнесат тежестта в такива мачове. На нас ни трябва малко да ни съборят. Визирам - дузпа в 90-ата минута срещу ЦСКА 1948, дузпа в 88-ата минута срещу Литекс. Получихме извинение от Българския футболен съюз, но какво от това. Дузпа за нас при 0:0 срещу Дунав?! Видяха я от Дунав мост, само съдията не я видя. За мен върха беше днес. Видяхте едно безобразно съдийство", сподели Петтр Колев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини