Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Петър Петров отговори на Гергинов: Не съм назначаван за съдийски наблюдател, потомствен левскар съм

Петър Петров отговори на Гергинов: Не съм назначаван за съдийски наблюдател, потомствен левскар съм

Novsport

Отговорникът за въвеждане на ВАР в България Петър Петров отговори на информацията, която разпространи днес шефът на Съдийската комисия Костадин Гергинов. Той заяви, че първоначално Петров е бил назначен за съдийски наблюдател на мача Левски – Лудогорец, но след това лично той е променил наряда, тъй като в съдийските среди се говорело, че има симпатии към разградския тим.

„Още през 2016 година го заявих, че съм потомствем левскар. Ако съм имал симпатии, преди да стана съдия, то те са били към Левски. И друго нещо много важно. Никога не съм получавал наряд за съдийски наблюдател на мача Левски – Лудогорец. Това е невъзможно да се случи, тъй като по програма на 18 април имаме тест на ВАР системата на стадион „Георги Аспарухов“. Моята задача е да бъда във ВАР-вана и да работя със съдиите. Няма как да получа наряд за съдийски наблюдател. Просто недоумявам думите на Костадин Гергинов. Аз също чувам много работи за някои хора, но не вярвам, тъй като нямам доказателства“, коментира Петър Петров пред dsport.bg.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948