Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Президентът на Верея: Знаем, че имаме дългове, надявам се да съберем пари

Президентът на Верея: Знаем, че имаме дългове, надявам се да съберем пари

Novsport

Президентът на Верея Християн Първанов заяви, че е наясно с дълговете на клуба и изрази надежда те да бъдат платени в нужните срокове.

В противен случай заралии ще се простят с професионалния си лиценз. Клубът вече бе осъден от двама бивши футболисти за 50 бона - Елиаш да Силва и Венцислав Бенгюзов.

"С оглед потенциала, с който разполагаме, ще ни е трудно да се борим за оставане в елита. Казвам го, защото работим само с млади и неопитни момчета. Това обаче не означава, че сме се предали. Докато имаме шанс ще се борим и знаем, че в баражите, които ни чакат, може всичко да се случи.

Наясно сме, че имаме дългове към футболисти. Немалка част от сумата е вече събрана. Надяваме се до края на срока, който е регламентиран от БФС, да съберем останалата част от парите.

Най-хубавото нещо, което се случва от рестарта, който направихме е, че даваме шанс на много млади български футболисти. Тази линия ще продължи и занапред", каза Първанов пред "Тема спорт".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село