Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Промени в ДЮШ на Берое

Промени в ДЮШ на Берое

Novsport

От новия сезон в Академията на футболен клубБероеще настъпят няколко промени в треньорското ръководство на отборите в отделните възрастови групи.

Тимът, който ще представя школата в Елитната група до 19 години, ще бъде воден от Атанас Рибарски, а негов помощник ще бъде Трифон Панев. В състава му ще бъдат играчи, родени 2002 и 2003 г. Другите два състава в Елитните групи - Берое 2004 (Елитна до 17 г.) и Берое 2006 (Елитна до 15 г.) ще бъдат водени съответно от Слави Жеков с помощник Павел Димов и Виктор Димитров с помощник Боян Стоянов.

С отбора на Берое 2005 от сезон 2020/2021 ще работи Боян Стоянов. Начело на Берое 2007 ще продължи да бъде Данаил Желязков, а на Берое 2008 ще бъде отново Павел Димов.

При най-малките няма промени. Берое 2009 и Берое 2010 остават с треньорите си от този сезон - съответно Венелин Сивриев и Дончо Атанасов. Берое 2011 отново ще бъде воден от Трифон Панев, а начело на Берое 2012 е Стефан Динев, а Берое 2013 са поверени на Веселин Пенев.
Три са новите имена в школата за този сезон.

Виктор Димитров, който ще води отбора до 15 години, бе помощник-треньор вЦарско село, а освен това беше наставник и на юношите до 15 и до 16 години в столичния клуб.

Бившият капитан на Берое Веселин Пенев се завръща клуба, след като бе помощник-треньор вМиньор (Раднево). Освен треньор на най-малките в школата, той ще бъде и кондиционен треньор на отборите до 17 и до 19 години.Третото ново лице е отново бивш играч на Берое -Мирослав Радев, който ще отговаря за вратарите. Досега той работеше вБотев (Гълъбово).

Освен него, треньор на вратарите ще бъде ощеДаниелБакърджиев, а кондиционен треньор остава Мирослав Тенев.

Главен скаут на ДЮШ е Борис Киров.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948