Професори, доценти, "армейци" - в Техническия университет обичат ЦСКА!

Професори, доценти,

Topsport.bg

15-12-2022, 11:10

ЦСКА е обичан в цяла България и извън границите на нашата родина. ЦСКА е социален феномен, който обединява под емблемата си милиони хора. Много са фен клубовете на "армейците" у нас и в чужбина. Но един направи особено впечатление. Защото е съставен от професори, доценти, преподаватели в софийския Технически университет.

"Фен клуб на ЦСКА в ТУ-София" е съставено от 109 члена. Вчера се проведе Общото събрание на Сдружението, а след това и Коледното тържество. ТОПСПОРТ беше поканен на събитието.

В препълнената заседателна зала на университета доказани госпожи и господа от сферата на образованието се бяха събрали заради своята голяма любов - ЦСКА. Специални техни гости бяха легендата на клуба Георги Велинов и изпълнителният директор Филип Филипов. Джони представи своята автобиографична книга, дълго време раздаваше автографи върху нея. Филипов пък отговори искрено на абсолютно всички въпроси, зададени му от аудиторията. Естествено, всичките свързани с ЦСКА. На събитието беше и Александър Попов. Както и легендарният треньор по бокс Тодор Занданов, който е почетен член на Сдружението.

Присъстваха и членове на Сдружение "Червени сърца", което в качеството си на юридическо лице е колективен член на "Фен клуб на ЦСКА в ТУ-София".

Филип Филипов благодари за поканата, след което подари на фен клуба специален плакет с емблемата на ЦСКА и на Сдружението. Както и писмо от собственика Данаил Ганчев. Той не успя да присъства лично заради поредна среща, свързана с изграждането на новия стадион на 31-кратния шампион.

Беше изложен и снимков материал от най-мащабния проект на Сдружението през тази година - създаването на реплика на първата шампионска купа на ЦСКА от 1948 година, която е в музея на стадион "Българска армия".

Всички в залата се обединиха около идеята, че ЦСКА трябва да бъде едно цяло - отбор, ръководство и фенове. Че този сезон шансовете за титла са наистина големи. Всички си пожелаха именно това за следващата година. И първа копка на новият стадион.

ЦСКА е богат със своята публика. А тя, както се убедихме и снощи, обича отбора си с цяло сърце, безрезервно.

Източник: Topsport.bg

Последни новини