Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

РАЗКРИТИЕ: Вижте кога пристигат в София акциите на Левски!

РАЗКРИТИЕ: Вижте кога пристигат в София акциите на Левски!

Novsport

Ясно е кога пристигат прословутите акции на Левски. Според агенция БЛИЦ, това трябва да се това да се случи в 6:30 часа утре сутрин, когато на Аерогара София ще кацне пратка на DHL от Дубай.

Сигурни източници разкриха, че Константин Папазов още днес е бил на Летище София след получен сигнал, че акциите пристигат. На място Тити е бил уведомен, че утре сутринта ценните книжа ще бъдат на родна земя.

Най-важният въпрос е на кого са джиросани акциите. Припомняме, че в последното си съобщение на профила си във Фейсбук Васил Божков не уточни име, а само написа, че акциите са джиросани на новия собственик.

Синя България се надява това да бъде Наско Сираков, тъй като легендата спечели по безапелационен начин анкетата, публикувана от скандалния бизнесмен.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село