Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

РАЗКРИТИЕ: Две фирми си търсят над 6 милиона лева от Левски

РАЗКРИТИЕ: Две фирми си търсят над 6 милиона лева от Левски

Novsport

На срещата на „синьото“ ръководство в лицето на Васил Божков, Димитър Ганев, Георги Попов и Павел Колев с феновете на Левски стана ясно, че две фирми – „Виваком“ и „Главболгарстрой“, търсят от клуба над 6 милиона лева.

"Виваком е отправила писмена претенция към 31 август за връщане на тези пари, имат изпълнителен лист. Виваком, заедно с лихвите, са за над 3 млн. лева", разкри Георги Попов.

"Главницата на Главболгарстрой е 2 738 162 лева. Лихвите към 31 декември 2019 г. са 366 130 лева и 28 стотинки. Техният изпълнителен директор днес се обади и каза, че ги предизвикваме да ни съдят и те ще заведат дело.Само да уточним за Главболгарстрой, че според нас Левски не дължи тези пари и ще се съдим”, казаха още Попов и Ганев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село