Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Разочарованият Феро: Не си спомням такова унижение

Разочарованият Феро: Не си спомням такова унижение

Novsport

„При такъв резултат сме отстъпили в почти всички футболни компоненти. Бяхме равностойни до първия гол, после на терена имаше само един отбор и той достигна до напълно заслужена победа.“

Така започна своя коментар Ферарио Спасов след тежкото поражение с 0:5 на Ботев (Пловдив) от ЦСКА 1948 в София.

„Причините са ясни, казвал съм ги, ако ги повторя ще звучи като оправдание. И аз не съм очаквал такава метаморфоза, особено след почивката, когато бяхме тотално дезорганизирани и оставяхме много големи пространства на съперника. Има много отбори с проблеми, не сме само ние. Но да излезеш и да загубиш така, по един безславен начин… на преден план трябва да са съвсем други качества. Да, нямаме дълбочина в състава и използваме едни и същи играчи, но за мен е непонятно защо отборът показва две лица – като домакин и гост“, каза разочарованият Феро.

„Трябва да се търсят нови играчи, но на този етап това е невъзможно да стане. Има голяма вероятност да останем в този състав, дори с още по-намален, защото най-вероятно предстои трансфер на Слави Шопов и ще сме с един по-малко. Явно ще трябва да търпя такива унижения - аз не си спомням да съм губил като треньор или като футболист с такава разлика. Това става при гостуванията, не мога да се оплача от момчетата в домакинските мачове.“Дали ще остане той начело на Ботев?

„В нашия футбол всичко е относително, трябва да видим накъде ще поеме този отбор. Дали ще се намерят хора, които обичат клуба и искат той да излезе от това състояние. Не искам да виждам отборът по този начин. На кого е приятно да вижда това нещо? Какво да кажа повече по този въпрос? Ние имаме подкрепа само от феновете и от двама човека, които са с нас постоянно и аз съм им казвал имената. Нищо не е в нашите ръце, неяснотата продължава да витае с пълна сила, но това не е оправдание да падаме с 0:5. Всички отбори са минали през финансови кризи, но са намирали сили да излизат от тези ситуации. Не отива на отбор като Ботев да губи с такъв резултат. Това е Ботев Пловдив и не може да губим по този безславен начин, това мога да кажа.“

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948