Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Росен Кирилов: Битката за оставане ще бъде тежка

Росен Кирилов: Битката за оставане ще бъде тежка

Novsport

Битката за оставе ще бъде тежка! Борим се със Септември и Дунав. Отбори от нашата класа. Трябва да бъдем по-дисциплинирани и да покажем характер, коментира треньорът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов след загубата с 0:2 от Етър.

"Имахме четири-пет чисти положения. Както резултатът е 2:0 за Етър, така можеше и ние да победим. Казвам го съвсем отговорно. Пресирахме високо, което не ни беше идеята. Позволихме на Етър да ни вкарат на контраатака първия гол. Имахме три стопроцентови положения. Липсата на голове ни лиши от равния резултат. Като създадем едно положение, си мислим, че може да играем по различен начин от този, който е казал треньорът", сподели още треньорът.

"В предишните мачове имахме успех срещу Етър, защото играехме затворено и на контраатака. На моменти не спазвахме тактическата дисциплина и оттам дойдоха проблемите", завърши Кирилов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село