Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Сдружение ЦСКА финансира участието на детски тим на межународен турнир

Сдружение ЦСКА финансира участието на детски тим на межународен турнир

Novsport

На своята официална уебстраница ЦСКА 1948 съобщи чрез изявление на председателя на сдружението Добрин Гьонов, че ще финансират участието на ДЮШ на клуба, родени през 2007 година на межународен футболен турнир, който ще се проведе в Кипър.

Ето какво гласи и пълното съобщение:

"Скъпи членове

на заседание на УС на Сдружение ФК ЦСКА 1948 беше взето решение Сдружението да финансира участието в международен детски турнир в Кипър на отбора от ДЮШ на ЦСКА, родени през 2007 година!

Този тим, воден от треньор Християн Войнов, записва два успеха в престижни турнири от началото на годината. Считаме, че по този начин ще спомогнем за допълнително развитие на младите футболисти.

УС иска също така да покаже, че посредством заплащане на членски внос и дарения в Сдружението вие спомагате за развитието на клуба и в частност на детско-юношеската школа.

Надяваме се, че още хора ще последват нашия пример и ще се присъединят към семейството на ЦСКА.

С уважение: Добрин Гьонов, председател на Сдружение ФК ЦСКА 1948"

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село