Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Сензациите в пресата: Левски не може да намери отбори на ненужните

Сензациите в пресата: Левски не може да намери отбори на ненужните

Novsport

Всичко най-интересното от родния спортен печат днес, 24-ти февруари:

Тема Спорт: Левски удря на камък с отбори за излишните

Левски събра 29 играчи и се запуши по някои постове, но в този момент на "Герена" не могат да се справят с този въпрос, който може да доведе до сериозни проблеми в съблекалнята. "Сините" се бавят с преотстъпването на футболистите, които рядко попадат в сметките на Славиша Стоянович. Треньорът обяви, че ще обяви имената им на Наско Сираков, но до този момент "сините" не са се разделили с нито един играч. Изключение прави Петър Иванов, който води подготовка с отбора, но пък се прибра в София от Бургас, където бе под наем на Нефтохимик. Там обаче бе изгонен от квартирата си заради неплатен наем, а се отказа и излишен при извършена треньорска рокада.

Сега бе пратен в Своге, където имаха нужда от още един вратар. На този етап обаче на "Герена" удрят на камък с отборите, където би могло да пратят до лятото футболистите под наем. Те или искат такива, от които Стоянович не иска да се откаже, или не могат да гарантират, че кадрите на Левски ще бъдат титуляри. Последното е важно изискване на "сините", за да може играчите им да се развиват, а Стоянович да ги държи под око. Очаква се развръзката да настъпи в близките дни, защото няма много време до затварянето на трансферния празар у нас. Това ще се случи на 28 февруари.Тема Спорт: Дунав: Никога повече чужденци!

Революционно решение ще вземе ръководството на Дунав, стана ясно вчера. Клубът ще включи в устава си точка, която ще забрани привличането на чужденци в редиците на "драконите", независимо от финансовото им състояние в момента. Повод за това стана дълг от близо 250 000 евро, които ФИФА присъди да бъдат платени на Малатияспор за Беркан Дудру. Тимът от Русе бе принуден да покрие сумата с парите, които бяха разпределени от БФС на отборите ни за участието на Лудогорец в Лига Европа. Ставката за Дунав бе по-голяма, защото до лятоот бе част от Първа лига.

"На Общото събрание на клуба на 7 май ще предложим на членовете на Дунав в Устава да залегне в рамките на юридически приемлива формулировка, че русенският клуб при никакви обостоятелства няма да разчита на чуждестранни футболисти, освен в много специфични случаи на такива, които се преминали през школата на клуба и с ясна история или такива живеещи от дълго време на територията на страната", гласи становището на клуба.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948