Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

СКАНДАЛНО: Фен номер 1 на ЦСКА призова за изхвърлянето на Левски!

СКАНДАЛНО: Фен номер 1 на ЦСКА призова за изхвърлянето на Левски!

Novsport

Лидерът на "червените" фенове Иван Велчев - Кюстендилеца излезе с любопитна публикация в социалните мрежи.

Ето какво написа популярният в "армейските" среди Велчев:

"Армейци, много се изписа тези дни за "синята мобилизация", за "предстоящия фалит", за напъните на УЖ "армейците от efbet" да финансират ******** и все неща, които не касаят нашия любим отбор. НО неща, които занимават цялата общественост и то не само спортна такава.

Това е така, защото е замесен галеникът на всички власти, отборът, който по всички български закони не трябваше да играе професионален футбол. Освен, че не могат да пишат и четат, те явно не могат и да смятат, защото отбор не се спасява от фалит с купуване на абонаментни карти и билети за дербито. Ние, Червената част, знаем най-добре как се спасява отбор, защото изстрадахме това нашия да го има. Минахме през деветте кръга на ада и отново намерихме Армейския път. И както едни близки мои приятели написаха преди няколко часа "по-добре е да запалите малка свещичка, отколкото да проклинате мрака" и явно ние, армейците, сме призвани да просветляваме слепците , които са от другата страна.

Всички сме наясно, че при нас нещата не вървят както ни се иска, но е било и по-тежко и сме се справяли дружно. Едно обаче е условието да има силен ЦСКА и то е червената общност да ВЯРВА и да бъде ОБЕДИНЕНА и силна. Великият армейски клуб съществува благодарение на тези, които се бориха за него до последен дъх...на тези, които ставят и лягат с мисълта за великия ЦСКА и на тези, които никога не го оставиха.Сигурен съм, че Червената стена ще бъде зад момчетата с червени фланелки и в събота. Няма да призовавам да купувате билети и да ходите на мача, защото знам, че верните АРМЕЙЦИ, които носят ЦСКА в сърцето си, ще бъдат там. Там на Северната трибуна, легендарното място, което изгради стотици характери, хиляди момчета станаха мъже в митичния за нас "Сектор Г". Там плакахме и се радвахме заедно, там преживяхме най-щастливите си мигове и най-тежките моменти за клуба ни. НО бяхме заедно.

В събота не се съмнявам, че отново ще бъдем рамо до рамо и разбира се на познатата висота. Защото "Сектор Г" битки не губи!!!".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село