Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Левски (София)Локомотив (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)Спартак (Варна)Хебър (Пазарджик)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)

Сотириу: Цел №1 пред Лудогорец е влизане в групите на ШЛ

Сотириу: Цел №1 пред Лудогорец е влизане в групите на ШЛ

Topsport.bg

Нападателят на Лудогорец Пиерос Сотириу коментира очакванията си за новия сезон като обяви цел №1 пред клуба. 

"Тази година ще е трудно, защото няма почти никаква почивка между двата сезона. Това е сложно за един футболист, защото телата ни имат нужда от време за възстановяване. Затова трябва да бъдем още по-големи професионалисти, за да избегнем риска от контузии. 

Знаем, че нивото в българското първенство е по-ниско от това в Европа, но дори в шампионата трябва да поддържаме по-високо ниво. За да я няма тази разлика и да изградим баланс в представянето си в България и чужбина. Влизането в групите на ШЛ е нашата цел, но тя не е никак лесна. Стартираме от първи кръг, трябва да преминем през общо 8 срещи, за да я изпълним."

"За първи път в моята кариера станах голмайстор на цял един сезон, надявам се да повторя това постижение. Това би било възможно само ако работя здраво и помагам на отбора да постига целите си", заяви Сотириу.

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Локомотив
Славия
Черно море
Спартак
Локомотив
Ботев
Берое
Септември
Ботев
Пирин
Хебър
Лудогорец
Арда
ЦСКА 1948