Станислав Иванов: Ще дойде времето, когато ще кажа истината за Левски

Станислав Иванов: Ще дойде времето, когато ще кажа истината за Левски

Topsport.bg

18-03-2023, 18:44

Звездата на Арда (Кърджали) Станислав Иванов даде интервю пред колегите от "Спортал". Юношата на Левски заяви, че някой ще каже истината защо не се завърна на "Герена" след престоя си в Чикаго Файър. Стаси се обяви против многото чужденци в родния футбол.

"Истината около възможността зимата да се върна в Левски? Няма нещо скрито, просто не искам да го коментирам на този етап. Така се случи, аз съм си левскар, така ще си остане, каквото и да се случва. Това не може да го промени нищо написано или мнението на някой човек, ще дойде времето, когато ще си кажа.

Всяка година чужденците все повече стават. Не мисля, че вдигат нивото, защото с изключение на Левски, ЦСКА и Лудогорец, които взимат качествени чужденци, в останалите отбори е безсмислено да се взимат толкова много чужденци - има доста български футболисти с качества, които да получат шанс.

Така българският футбол и националният отбор ще вървят нагоре, безсмислено е в последните отбори в елита да се взимат шестима-седмина чужденци, с които да изпадат", каза Станислав Иванов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини