Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Стойчо Стоилов разкри защо Любо Пенев напусна ЦСКА

Стойчо Стоилов разкри защо Любо Пенев напусна ЦСКА

Novsport

Исканият отново за треньор Любослав Пенев си е тръгнал от ЦСКА, защото група футболисти са опитвали да го бойкотират.

Това стана ясно по време на срещата между Стойчо Стоилов и фенове на "червените".

Тя се проведе в ресторанта на стадион "Българска армия", който беше препълнен с представители на много фракции, а лидерите на Сектор "Г" Иван Велчев и Росен Петров определяха ред на задаване на въпроси към спортния директор, за да няма надвикване.

По време на мача с Черно море Животното скочи на главния мениджър на "Армията", искайки му обяснения, а след това даде интервю, в което обиди и оплю бившия футболист, но сега каза пред всички, че няма нищо лично срещу Стоилов, а иска само ЦСКА да върви напред и нагоре.

Срещу Пенев са били чужденци, а като техен тартор се явявал Рубен Пинто, който изпадна в немилост в ЦСКА заедно с Николай Бодуров.

Феновете попитаха Стоилов защо не е бил защитен Любо и не са били изгонени въпросните играчи. Логичният отговор беше, че трудно може да се разделиш със 7-8 състезатели с договори на момента.

Тогава треньорът сам си тръгна от ЦСКА, а днес каза пред запалянковците на високоговорител, че никога хора от ръководството не са му се месили в работата на „Българска армия“.Стоилов пък заяви още, че няма как футболист на ЦСКА със собственик Гриша Ганчев да бъде "хванат" от друг отбор, предаде ТОПСПОРТ.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село