Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Съдбовна седмица за Ботев (Пловдив)

Съдбовна седмица за Ботев (Пловдив)

Novsport

Преговорите по смяната на собствеността на Ботев Пловдив отново започнаха да вървят на бавни обороти.

Все още няма нищо сигурно по това дали контролният пакет акции ще премине в ръцете на руския бизнесмен Антон Зингаревич и обкръжението му.

Предстои решаваща седмица за клуба. През нея окончателно трябва да стане ясно дали ще има смяна на властта и сделката по прехвърлянето на дяловете ще бъде изповядана.

До 7 януари нещата трябва да бъдат изчистени, защото за 8-и е насрочено Извънредното общо събрание на клуба. Ботев започва подготовка за пролетния полусезон на 6 януари.

Единственото сигурно към момента е, че футболистите ще се съберат по обяд на базата в Коматево, след което ще поднесат венци на своя патрон Христо Ботев.

След това жълто-черните ще направят първа тренировка за 2021 г.

На този етап заниманието ще бъде водено от Стефан Стоянов. Все още няма яснота кога новият треньор, който е избор на Антон Зингаревич, заедно с новите попълнения ще акостират на базата.

Засега продажба на звездата Тодор Неделев не се планира. Но в зависимост около развоя на смяната на собствеността до такава може да се стигне.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948