Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Талант на Беласица на проби в Славия

Талант на Беласица на проби в Славия

Novsport

22-годишният талант на петричкия футболен клуб Беласица Атанас Карачоров облече тренировъчния екип на столичния Славия. В понеделник преди обяд той бе посрещнат от бившия старши треньор на петричкия тим Ангел Славков-сега на работа в Славия. След настаняването му в хотел, близо до спортния комплекс, той представи Атанас Карачоров на треньорския щаб на мъжкия отбор и футболистите в съблекалнята. Веднага след това Карачоров направи сефте с колегите си от белия тим. „Бях поканен от Ангел Славков да започна занимания с мъжете на столичния Славия. Това за мен е едно голямо предизвикателство и ще се постарая на направя добро впечатление на треньорския щаб. Преди да тръгна от Петрич Георги Петров ми пожела пълен успех. Вратата в ОФК Беласица ми е отворена. Давах всичко от себе си на терена и бях одобрен от феновете на Комити. Човек все някога трябва да опита късмета си в по-голям отбор, играещ в Ефбет лига”, сподели Атанас Карачоров.

Атанас Карачоров е роден на 18 юни 1998 година в Петрич. Първите си стъпки във футбола прави в Спартак Пловдив, където в продължение на 3 години негов треньор е Тодор Живондов. 6 години по-късно е в школата на дългогодишния шампион на България по футбол – Лудогорец Разград. Тук негови треньори са все големи имена в българския футбола като Ради Здравков, Галин Иванов, Петър Пенчев, отново Тодор Живондов, и сърбина Милан Чирич. Постоянен титуляр е във всички възрастови групи на Лудогорец. Дебют в мъжкия отбор на шампиона прави срещу Черно море Варна в Разград, завършил 3:1. Има и участие в младежката шампионска лига срещу отбора на Базел Швейцария/в София/. От зимата на 2019 година е в ОФК Беласица Петрич, където е постоянен титуляр и заради бързата си и атрактивна и сърцата игра става любимец на петричките фенове.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село