Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Терзиев: Хубаво е, че стигнахме до победа в първия мач на Върба

Терзиев: Хубаво е, че стигнахме до победа в първия мач на Върба

Novsport

Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев обяви, че според него орлите са свършили добра работа в днешната контрола срещу Висла (Плоцк), спечелена от българския тим с 2:0.

"Според мен добра работа свършихме до този момент от подготовката. Хубаво стана, че стигнахме до победата с Върба начело в първия му мач. Добре е, че има натоварване, защото ни чакат важни мачове при подновяване на битката в шампионата."

"Ще се нагодим бързо към неговата работа. Ще има период на напасване, но мисля, че няма да продължи много. Има различия при него, но ще свикнем."

"Радостното е, че Владо Стоянов се включи днес. Ще бъдем щастливи да се върне такъв, какъвто беше."

"Много хора сме. Има конкуренция. Това е положително, за да се вдига нивото. Чакаме важните мачове, те са полезни за нас и винаги са от значение", разясни Терзиев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село