Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Тиам предложен на Лудогорец?

Тиам предложен на Лудогорец?

Novsport

Кали Тиам е бил предложен на няколко български отбора, след като стана ясно, че ще се раздели сЛевски, пише "Меридиан мач".

Когато на "Герена" стартира финансовата криза, се заговори, че "сините" трудно ще го задържат, защото Тиам настоявал за по-голяма заплата.

Според запознати, Кали е търсел заплата от 20 000 евро, както и допълнителни бонуси при мачове и титли.Семейството му предпочитало да остане в България, където се чувствало доста добре. Както е известно, съпругата на Кали и унгарка, а освен това у нас се роди второто дете на двойката, което е момче.

Агенти, които представляватХолмар Ейолфсон, пък са го предлагали наЛудогорец. "Орлите" обаче са се отказали от възможността да го привлекат в Разград.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948