Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Тити: Георги Тодоров е достоен човек, не може само той да бъде съден

Тити: Георги Тодоров е достоен човек, не може само той да бъде съден

Novsport

Единият от акционерите в Левски Константин Папазов призна, че отборът все още нямат вариант за евентуален заместник на обявилия оставката си снощи Георги Тодоров. Тити определи наставника като достоен човек, който е застанал за клуба, когато най-много е имал нужда.

"Приемането на оставка е процес, който не трябва да се решава индивидуално. Левски има Управителен съвет, Надзорен съвет... Силни думи от Георги Тодоров вчера, които имат своята основа и натрупвания. Той е достоен човек. На 10 юни, когато нямаше розови хоризонти пред клуба, той пое огромен риск да води Левски и застана зад Наско Сираков", заяви Папазов пред БНТ.

"Трябва да разделим нещата на две - на спортно-техническа и морална част. Левскари, благодарности към всички вас за това, което правите, дори когато не получавате радост от футболистите на терена. Естествено, че феновете ги и боли заради случващото се. Отговорност за представянето на отбора винаги има треньорът. Това е съдбата на тази професия. Не смятам, че феновете са били агресивни, това са нормални реакции. Но нека знаят, че Георги Тодоров през тези 4 месеца и половина е бил изключително важна фигура за това Левски да оцелява. Тази година имаме друг шампионат в главата. Поради този факт и кредитът на публиката беше доста голям. Всички сме се вглъбили спасяването на Левски.""Не може само Георги Тодоров да бъде съден. Ако е категоричен в своето решение, той има своето място в Левски. Неговото желание беше да се заложи на момчета от школата. Съдбата за пореден път не беше благосклонна и заради случилото се с братя Цоневи."

"Вчера бях до 00:30 часа с целия треньорски щаб. При наличието на Наско Сираков в Левски, смятам, че е глупаво аз да изразявам мнение кой да бъде треньор. Ще се опитаме да направим това, което е най-доброто за Левски. Най-вече, за да се отблагодарим на милионите ни фенове, които правят невиждани неща при тази ситуация. До утре ще се съберем и ще мислим", допълни баскетболният специалист.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948