Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Тити Папазов: Бъдещето на Левски няма да се решава на 17-ти юли

Тити Папазов: Бъдещето на Левски няма да се решава на 17-ти юли

Novsport

Константин Папазов заяви, че на 17 юли няма да се решава съдбата на Левски. За тогава е насрочено да се проведе Общото събрание на акционерите на ПФК Левски.

„Добре съм. За болен от COVID-19 съм отлично даже. Изследвах се в неделя, в 19 часа, в лабораторията на ВМА. Мой близък седмица по-рано имаше положителен тест. Ние цяла седмица взимахме хапчета за имунната система. В неделя отидох рутинно и за съжаление след това стана ясно, че съм положителен. Сигурно съм се заразил на злополучния мач Царско село – Черно море. Това откъде си се заразил няма значение“, коментира Папазов пред БТВ.

„Ако ние не бъдем дисциплинирани и не променим отношението си, нищо друго не може да промени. Нямам симптоми и 4-5 дни вече можех да бъда сред онези, които да разболявам останалите хора в страната. Българинът е неблагодарен човек. Правителството се отнесе коректно към феновете след тяхната позиция. Това трябваше да се приеме като награда и страхотен жест на премиера, на министър Кралев и на здравния министър. Вирусът е опасен, но не удря директно. Много хора изкарват на крак и те не разбират, че са приносители на вируса“, добави той.

„Няма никаква угодия. Тази сутрин ми се обади кмета на Пловдив да ме поздрави и да ми пожелае бързо оздравяване.На българина вечно някой му е виновен за нещо. Създаваха се митове, че когато дойде лятото, вирусът ще се изпари. Виждате в цял свят как се разпространява вируса. Между 12 и 14 ден ще си направя тест.“„Смятам, че на 17 юли няма да се решава съдбата на Левски. На събранието ще бъде най-важният човек – мажоритарният собственик Наско Сираков“, каза още Тити Папазов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948