Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Томаш: Битката предстои и ще е докрай

Томаш: Битката предстои и ще е докрай

Novsport

Треньорът на Етър Александър Томаш съжалява, че тимът му не е успял да вземе поне точка при визитата на Арда и в крайна сметка тимът е загубил с 2:3. Специалистът е впечатлен от начина, по който кърджалийци успяват да се възстановят от тежкия календар.

“Бяхме близо да вземем нещо и съжалявам, защото бях убеден, че можем да го направим. Направихме добро първо полувреме и слабо втори. Не успяхме да се противопоставим на атаките по фланговете на съперника.

Усещах, че можем да си тръгнем с нещо, дори и с победа. Браво на Арда - явно доста работят. Бързо се възстановяват, играят като нас през три дни, но са доста свежи, явно са магьосници.

Може би и аз малко рискувах, защото исках да вземем трите точки и не се затворихме, както можем. Битката предстои и ще е докрай. Трябва да се борим и ако заслужим, ще останем”, каза Томаш.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948