Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Томаш: В момента ме интересуват само точките, заслугата за успеха е само на футболистите

Томаш: В момента ме интересуват само точките, заслугата за успеха е само на футболистите

Novsport

Старши треньорът на Етър Александър Томаш остана доволен от втората поредна победа, която записаха „болярите” в първенството. Днес великотърновци излъгаха Черно море с 1:0 на негостоприемния „Тича”

„Доволен съм заради футболистите, заради това, че те много бързо осъзнаха, че трябва да бъдат отбор. Това е кота 0, на която трябва да стъпим. Наясно сме, че сме далече от това, което трябва да представляваме като отбор, чисто футболно, но в момента ни интересуват само точките, нищо друго. Заслугата е изцяло на футболистите”, коментира Томаш след срещата.

„Знаем какви са ни възможностите, знаем какво можем и какво не можем и по най-добрия начин излязохме от тези три двубоя. Мачът със Славия можехме да го спечелим. Най-трудното обаче предстои”, продължи той.

„Най-важна е защитата в момента, с оглед на мястото, в което се намира Етър. Знам психологията в България. Много бързо отиваме от едната крайност в другата. Имаме много тежък мач с Монтана. Точно това казах на футболистите преди малко. Когато Етър, който е последен, влезе в някой мач като фаворит, то това ще бъде заслуга на вас журналистите, а не моя, защото ще го напишете някъде”,завърши специалистът.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948