Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Томаш: Левски не ме изненада с нищо, трябваше да ги победим

Томаш: Левски не ме изненада с нищо, трябваше да ги победим

Novsport

Наставникът на Етър - Александър Томаш, сподели впечатленията си от нулевото равенство с Левски.

"За нас всеки мач е труден, но ние влязохме от една много лоша ситуация, от психологическа гледна точка. Мога да похваля момчетата за себераздаването и агресията. Нещото, което ме ядосва, е, че трябваше да победим. Не можахме да реализираме", заяви Томаш веднага след срещата.

"Като видях състава им, знаех как ще играят. За 3-4 минути успях да кажа на момчетата как да застанем, така че да неутрализираме техните бекхалфове. Всичко е до желание, раздаване, много психология и да го искаш. Реално, на нас ни трябват точки."

"Има хора, които си мислят, че е лесно и само коментират, но аз си обичам професията. Не ни трябва допълнително самочувствие, трябва да бъдем реални. Трябва да са готови да се жертват за всеки и да си реализират ситуациите. Ако трябва да съм честен, преди паузата реализирахме веднага. Дали е до майсторство, дали до концентрация... Аз мисля, че е до пари, защото класата струва пари", довърши специалистът.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948