Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Томаш: Не ме интересуват теренът, топката и съдията, най-важни бяха трите точки

Томаш: Не ме интересуват теренът, топката и съдията, най-важни бяха трите точки

Novsport

Треньорът на Етър - Александър Томаш, коментира първата победа, която "виолетовите" постигнаха през този сезон и не скри задоволството си от спечелените три точки.

"Няма да изпадам в подробности, най-важното за нас бе победата", заяви Томаш.

"Не ме интересуват теренът, топката и съдията, най-важни бяха трите точки. Момчетата се раздадоха, благодаря им. Задачата беше да видим отбор. Смятам, че във втори мач поред те го показват и тези 3 точки не са случайни."

"Далеч съм от мнението, че сме играли добре, но на този етап мен ме интересуват точките. Най-важното е тези момчета да си повярват, защото те наистина могат да бъдат един отбор. Това е начинът, по който може да се спасим."

"Никога не съм коментирал съдиите. Те са фактор, който не зависи от мен. Вчера след мача седяхме два часа тук. Трима души тази вечер са с температура, аз не можех да ги използвам, но трябва да се научим да бъдем гъвкави."

"Имаме много проблеми в момента, но се опитвам да ги решаваме. Това казах и на футболистите. Оправдания с терена, противника, топката, ковид...не ме интересуват. Виждаме в какъв свят живеем, трябва да се научим да бъдем гъвкави", заяви Томаш.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948