Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Томаш: Това, което се случи днес... нямам думи да го опиша

Томаш: Това, което се случи днес... нямам думи да го опиша

Novsport

Треньорът на Етър Александър Томаш направи интересно сравнение на въпрос дали неяснотата около формата на първенството влияят върху футболистите. „Ако не знаете дали, когато се приберете вечер вкъщи, семейството ви ще е там, как ще се чувствате? Нещата са по същия начин“, коментира той.

„Ние сме отбор, който не може да си позволим такова нещо като червения картон. Това са поредица от мачове. Изпускаме победи. Липса на класа. Това, което се случи днес... нямам думи да го опиша", каза той по повод червения картон на Кнежевич.

"Сами си вкарахме головете. С човек по-малко на този терен, с този противник – дотам. За какво напрежение говорим? Това са футболисти, които обичат футбола. Ако не могат да носят напрежението не са за зеления терен. Напрежението е до преди мача. После трябва да изпълняват това, което съм им казал. Все малко не ни достига. Аз съм оптимист докрай. Трябва да си вкарваме положенията. Когато си провокиран дни и гледаме напред“, коментира Томаш.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948