Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Треньорът на Дунав: Не бих казал, че загубата е тежка

Треньорът на Дунав: Не бих казал, че загубата е тежка

Novsport

Теньорът на Дунав Русе в днешната среща - Цветомир Младенов, гонори след загубата с 1:3 от Ботев П0 и обясни защо толкова много от титуларите на отбора отсъстваха в мача на "Коматево".

"Не бих казал, че загубата е тежка. С оглед ситуацията в нашия отбор, днес бе важно да покажем мотивация и желание за игра. Заслужено ни победиха, ние се опитахме да противодействаме с бърз преход в контраатака. На моменти се получи. Може да изтъкнем много фактори, важното е, че имаше настроение в играта. Доколкото можахме, се справихме", заяви Младенов.

"Няколко футболисти са наказани. Други висят с картони. На всички бе наясно, че тази среща не променя класирането ни и решихме да запазим играчите ни за останалите срещи. Дадохме шанс на доста млади момчета, които си го заслужиха. Мисля, че днес се справиха, за което им благодаря и ги поздравявам."

"Нека да играят по-млади момчета. Това е хубаво за българския футбол. Атмосферата в клуба е вече приповдигната, надявам се. Не искам да задълбавам. Имаме си ръководство, нещата са в тях, аз отговарям за спортно-техническата част."

"Важно е да се възстановим. Чака ни тежък пък до Русе. Надявам се, каквото и да се случи, да покажем желание и мотивация. Аз съм убеден, че момчетата имат желание и съм убеден, че ще се справят. Ще задържим Дунав Русе в Първа лига, защото вярваме в тях.""Евала за това, което правят играчите. Поздравявам ги за мъжеството, за характера. Убеден съм, че те ще запазят Дунав в Първа лига, пък после каквото стане", завърши Цветомир Младенов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948