Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Треньорът на Етър: Ще се борим за оцеляване

Треньорът на Етър: Ще се борим за оцеляване

Novsport

Tреньорът на Етър Петко Петков заяви след контролата срещу Берое (б.а. 0:0), че тимът ще се бори за своето оцеляване в елита.

„Това е мач, който играем след много голяма пауза. Нормално е футболистите да им трябва време още, за да се подготвят, както трябва. Доволен съм от старанието. Това беше и моето изискване към тях“, каза Петков.

„Ние за първи път сме в такава ситуация. Никога не е имало толкова голяма пауза. За съжаление е много малко времето. На футболистите им липсва игровата подготовка. Футболът не може да се замени с никакви упражнения. Отборът беше разделен. Почти всички играха по едно полувреме. Надявам се по-бързо да навлезем“, добави още той.

„Локомотив Пловдив е един от най-силните отбори. Много обигран отбор са. Очаква ни много, много труден сезон. Ние се борим да оцелеем. Бюджетът на отбора е намален. Почти нов отбор направихме. Аз не съм от хората, които се страхуват и оправдават. Ще направим всичко нужно, за да оцелеем“, заяви Петков.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село