Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Треньор обясни защо е напуснал Левски

Треньор обясни защо е напуснал Левски

Novsport

Треньорът от ДЮШ на Левски Манол Занев отрече причината за раздялата му със "сините" да е финансова. "Директорът на школата ми каза, че е взел решение от новия сезон да тренирам не децата, родени през 2007 г., с които сме заедно почти от 5 години, а деца на доста по-малка възраст. Съответно аз му казах, че няма да остана на работа в клуба, защото смятам, че за моето лично развитие като треньор е най-правилно да продължа да работя с деца поне на възраст, до която бях стигнал, а не да се връщам от самото началото и да работя с най-малките. Разговорът ни протече нормално и в най-чистия си вид", обясни Занев пред "Меридиан Мач".

"Нямам конкретни предложения за работа като треньор, но се надявам в най-скоро време и това да се случи. Искам да благодаря на всички в клуба за коректното отношение към мен през времето, в което работихме заедно. Тук е мястото да благодаря на Даниел Боримиров и Нестор Юруков, които ме привлякоха в школата и ми дадоха шанс да направя първите си стъпки като треньор. Никога няма да забравя, че ми дадоха този шанс", добави младият специалист, който е брат на капитана на ЦСКА Петър Занев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село