Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Тунчев: Ще се порадваме малко и от утре започваме да мислим за Ботев

Тунчев: Ще се порадваме малко и от утре започваме да мислим за Ботев

Novsport

Ще се порадваме малко и от утре почваме да мислим за Ботев, обяви Александър Тунчев, който водеше Локомотив Пловдив във финала за Суперкупата. Асистеттът на Бруно Акрапович призна, че подготовката на отбора не е била на макс и благодари на футболистите за себераздаването.

"Не беше никак лесно. Никога не е лесно срещу Лудогорец. В края на първото полувреме създадохме ситуации, които не успяхме да реализираме. След почивката също имахме възможности. Стояхме добре, опитахме се да ги пресирахме, защото знаехме, че ако оставим празни пространства, ще ни бъде трудно. Радвам се, че накрая отбелязахме", заяви Тунчев.

"С оглед на ситуацията, изхабихме доста сили. Отборът на Лудогорец, дори с 10 човека, е опасен. Стремим се да пресираме отборите, срещу които играем. Нямахме достатъчно време за подготовка, но това ще става по време на сезона."

"Едно голямо "Благодаря" на момчетата. Някои от тях имат 10 дни подготовка. Със сигурност не им е било леко, но се раздадоха максимално", допълни Тунчев.

"Новият сезон ще бъде труден, надявам се да успеем да привлечем двама-трима футболисти, с които да вдигнем конкуренцията. Дано се класираме по-напред в шампионата, спрямо предишния сезон."

"Няма значение кой е треньор, ние работим през седмицата и всеки футболист знае какво трябва да прави по време на мач. Определено е по-лесно с обигран отбор. Футболистите са интелигенти, разбират бързо, ако се налага промяна.""Сезонът стартира по страхотен начин със Суперкупата, но ако лежим на това нещо цял сезон, няма да ни донесе нищо добро", завърши Тунчев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948