Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Удар за ЦСКА - Пеняранда отпадна за Лудогорец в последния момент

Удар за ЦСКА - Пеняранда отпадна за Лудогорец в последния момент

Novsport

Часове преди двубоя срещуЛудогорецстана ясно, чеЦСКАще излезе в Разград без един от основните си футболисти.Адалберто Пенярандае отпаднал от групата за мача, тъй като има проблеми с адукторите. Венецуелецът щеше да е сигурен титуляр.

В началото на зимната подготовка той проведе сериозен разговор с наставника на тимаБруно Акрапович, след който цялостно промени отношението си и започна да загатва за огромния си потенциал. Офанзивният халф игра силно при победите надСлавияиЧерно мореи Акрапович много разчиташе на него за важния мач.

В групата на ЦСКАобаче е Чарлс Бисмарк. Младият ганаец все още не е картотекиран в БФС, но на "Армията" разчитат, че това може да се случи до началото на дербито и той да бъде използван от Акрапович, ако се наложи.

Снощи "червените" проведоха тренировка в Русе, където са на лагер преди сблъсъка с Лудогорец, който е от 15:00 часа.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948